Penyelesaian Masalah Kewangan Anda

rahsia sulit

Sahabat-sahabat yang dihormati,

Beri perhatian kepada mesej yang bakal saya sampaikan ! terutama kepada semua pengguna handphone di seluruh dunia kerana ianya amat-amatlah berharga dan bakal MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA… insyallah..

Penerangan dibawah ini merupakan PEMBONGKARAN RAHSIA SULIT saya sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak secara langsung ataupun tidak langsung.

Sebelum itu, saya ingin menyatakan sesuatu “ Ini merupakan satu-satunya peluang perniagaan yang amat jarang sekali kita temui di Malaysia ini. Hanya dengan modal yang amat kecil, kita sudah boleh bekerjasama dengan syarikat-syarikat gergasi untuk menjalankan perniagaan yang amat menguntungkan diri kita sendiri.

Satu perniagaan yang patut diceburi secara sambilan oleh semua orang kerana dengan usaha yang gigih dalam tempoh tertentu, mereka akan menikmati hasil pendapatan dalam satu jangka masa panjang. Ianya terjadi dalam diri saya sendiri, dengan bermodalkan tak sampai RM100 diperingkat awal dan berusaha mengembangkan pernigaan ini selama hampir setahun, saya menikmati income bulanan melebihi 4 angka setiap bulan secara berterusan dan semakin bertambah dari bulan ke bulan jadi inilah pendapatan pasif sebenar”.

Kepada semua penduduk Malaysia, saya ingin bertanya sesuatu…

buka minda

fakta

* Sumber : Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)

Pertama sekali saya ingin ANDA tahu FAKTA tentang betapa besarnya POTENSI

Ternyata pengguna telefon telah meningkat dari hari ke hari, ianya melebihi penduduk Malaysia sendiri yang berjumlah 27.4 Juta orang. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!

Memang diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Anda pasti melihat pelbagai rancangan-rancangan yang menggunakan sistem Undian SMS, langganan SMS (contoh: type CINTA dan hantar ke 33666 untuk mendapat tips-tips bercinta) dan berbagai lagi. Dan selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit.

Dalam Industri Telekomunikasi telah membawakan satu teknologi yang sangat hebat, statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) menunjukkan lebih dari 37 Juta nombor telefon mudah alih telah didaftar.50% daripada pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan. Sebanyak 2.6 Bilion bayaran bil telefon bimbit dalam sebulan. SMS pula sebanyak 93 Juta telah dihantar pada tahun 2011.

kenapa
fikir

Memang tidak dinafikan lagi produk prabayar adalah merupakan antara produk yang agak kecil margin keuntungannya. Tapi kenapa semakin hari semakin banyak kedai yang memilih perniagaan ini? kerana permintaan!!! Ini adalah produk yang paling stabil permintaannya dan tidak akan putus. Asal saja jika kita mampu menghasilkan volume jualan yang besar, maka sudah pasti keuntungan juga besar.

Disini saya ingin menawarkan satu PELUANG yang HEBAT malah tak masuk akal kerana terlalu mudah untuk kita menjana pendapatan sampingan setiap bulan. Sehingga hari ini sudah lebih 155,000 orang rakyat Malaysia yang telah menyertai program ini. Sebahagian besar dari mereka sudah pun menikmati ganjarannya.

anda

Ia tidak seperti kebanyakkan bisnes internet yang lain. Ia TIDAK memerlukan modal yang besar, TIADA risiko langsung dan TIADA beban yang perlu ANDA tanggung.

Luangkan masa untuk MELIHAT VIDEO DI ATAS INI dan ia mungkin akan mengejutkan anda dan mengubah kehidupan anda untuk jangka masa yang panjang. Ini yang sebenarnya ingin saya kongsikan dengan anda.

Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengan menjadi pengguna telefon bimbit anda boleh mendapat INCOME SAMPINGAN yang lumayan, tanpa perlu BERHENTI KERJA yang anda lakukan sekarang, tanpa perlu MENJUAL APA-APA PRODUKmalahan ada yang sudah mencecah LIMA ANGKA pendapatan setiap bulan?

Pernahkah anda mendengar SATU TALIAN TELEFON BIMBIT yang memberikan BANYAK KELEBIHAN kepada para penggunanya?

Jika belum lagi, disini saya ingin menawarkan kepada anda sesuatu yang istimewa.

memperkenal

simkad tune talk

simkad te

kelebihan

 

toneexcelonlineSebagai pengguna prabayar TuneTalk, anda akan dilindungi dengan bernilai RM50,000 melalui Insuran kemalangan (P.A) dari Etiqa Takaful. (tertakluk pada terma dan syarat). Wow..!!! dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone kalau apa-apa berlaku, ada telco telefon bimbit yang anda guna nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

Setiap kali anda topup anda akan mendapat mata ganjaran (point). Mata ganjaran ini TIADA tarikh luput, boleh dikumpulkan dan ditukarkan dengan tiket kapal terbang AirAsia atau handphone secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi.

Anda bole menginap di Tune Hotel dengan potongan DISKAUN SEBANYAK 30% untuk korporate rate dimana sahaja Tune Hotel berada di seluruh dunia.

Anda boleh KEKALKAN nombor lama, iaitu nombor telefon bimbit yang anda gunakan sekarang ini untuk dijadikan nombor disimkad TuneTalk. Anda tidak perlu risau untuk kehilangan nombor kesayangan anda itu, asalkan nombor lama itu didaftarkan dengan nama anda.

Anda boleh TOPUP DIMANA-MANA dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka. Anda boleh topup di mana-mana kedai yang ada menjual topup diseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pergi sahaja ke kedai tersebut dan katakan yang anda ingin membeli topup “TuneTalk”. Malahan anda boleh topup secara online melalui Maybank2u, CimbClick, dan juga menggunakan kredit kad. Mesin ATM juga ada kemudahan topup Tunetalk ini.

Anda layak MENDAPAT INCOME kepada sesiapa yang anda tawarkan menggunakan talian TuneTalk ini. Setiap kali mereka topup, anda akan dapat komisyen. PASIF INCOME. Malah income ini boleh DIWARISKAN dan DIMAKSUKKAN TERUS ke dalam akaun bank anda setiap 11hb,21hb dan hujung bulan,maknanya anda akan dapat gaji sebanyak 3 KALI SEBULAN. Adakah majikan anda boleh beri gaji banyak kali camtu? dan ianya sudah seperti menjadi SUMBER GAJI KEDUA ANDA. kepada generasi anda yang akan datang.

REKOD SEKARANG untuk sahabat saya yang dah join biz ini sudah mencecah RM62,0000 pada bulan Sept 2013. Itulah duit pencen bulanan yang beliau sediakan untuk keluarganya pada masa hadapan dan SEMAKIN MENINGKAT SETIAP BULAN.

duit bank

 

Keterangan Lanjut :

– 

 

bagus
daftar