Tone Excel Prepaid Biz- Buat Duit Sampingan
PEMILIK WEBSITE

 

 

 
   
 

 

 
LOGIN MEMBER

 

 

 

  Username :

  Password  :

 

Lupa Password ?

 Masukkan E-mail Anda

 
 


ANDA DI MANA?
 

 

Sahabat-sahabat yang dihormati,

Beri perhatian kepada mesej yang bakal saya sampaikan ! terutama kepada semua pengguna handphone di seluruh dunia kerana ianya amat-amatlah berharga dan bakal MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA...insyallah..

Penerangan dibawah ini merupakan PEMBONGKARAN RAHSIA SULIT saya sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak secara langsung ataupun tidak langsung.

Sebelum itu, saya ingin menyatakan sesuatu " Ini merupakan satu-satunya peluang perniagaan yang amat jarang sekali kita temui di Malaysia ini. Hanya dengan modal yang amat kecil, kita sudah boleh bekerjasama dengan syarikat-syarikat gergasi untuk menjalankan perniagaan yang amat menguntungkan diri kita sendiri.

Satu perniagaan yang patut diceburi secara sambilan oleh semua orang kerana dengan usaha yang gigih dalam tempoh tertentu, mereka akan menikmati hasil pendapatan dalam satu jangka masa panjang. Ianya terjadi dalam diri saya sendiri, dengan bermodalkan tak sampai RM100 diperingkat awal dan berusaha mengembangkan pernigaan ini selama hampir setahun, saya menikmati income bulanan melebihi 4 angka setiap bulan secara berterusan dan semakin bertambah dari bulan ke bulan jadi inilah pendapatan pasif sebenar".

Kepada semua penduduk Malaysia, saya ingin bertanya sesuatu...


 

* Sumber : Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)

Pertama sekali saya ingin ANDA tahu FAKTA tentang betapa besarnya POTENSI

Ternyata pengguna telefon telah meningkat dari hari ke hari, ianya melebihi penduduk Malaysia sendiri yang berjumlah 27.4 Juta orang. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!

Memang diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Anda pasti melihat pelbagai rancangan-rancangan yang menggunakan sistem Undian SMS, langganan SMS (contoh: type CINTA dan hantar ke 33666 untuk mendapat tips-tips bercinta) dan berbagai lagi. Dan selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit

Dalam Industri Telekomunikasi telah membawakan satu teknologi yang sangat hebat, statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) menunjukkan lebih dari 37 Juta nombor telefon mudah alih telah didaftar.50% daripada pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan. Sebanyak 2.6 Bilion bayaran bil telefon bimbit dalam sebulan. SMS pula sebanyak 93 Juta telah dihantar pada tahun 2011.

 


 
Memang tidak dinafikan lagi produk prabayar adalah merupakan antara produk yang agak kecil margin keuntungannya. Tapi kenapa semakin hari semakin banyak kedai yang memilih perniagaan ini? kerana permintaan!!! Ini adalah produk yang paling stabil permintaannya dan tidak akan putus.Asal saja jika kita mampu menghasilkan volume jualan yang besar, maka sudah pasti keuntungan juga besar.

Disini saya ingin menawarkan satu PELUANG yang HEBAT malah tak masuk akal kerana terlalu mudah untuk kita menjana pendapatan sampingan setiap bulan. Sehingga hari ini sudah lebih 155,000 orang rakyat Malaysia yang telah menyertai program ini. Sebahagian besar dari mereka sudah pun menikmati ganjarannya.

 
Ia tidak seperti kebanyakkan bisnes internet yang lain. Ia TIDAK memerlukan modal yang besar, TIADA risiko langsung dan TIADA beban yang perlu ANDA tanggung.

 


 

Luangkan masa untuk MELIHAT VIDEO DI ATAS INI dan ia mungkin akan mengejutkan
anda dan mengubah kehidupan anda untuk jangka masa yang panjang.
 Ini yang sebenarnya ingin saya kongsikan dengan anda.


Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengan menjadi pengguna telefon bimbit anda boleh mendapat INCOME SAMPINGAN yang lumayan, tanpa perlu BERHENTI KERJA yang anda lakukan sekarang, tanpa perlu MENJUAL APA-APA PRODUK, malahan ada yang sudah mencecah LIMA ANGKA pendapatan setiap bulan?

Pernahkah anda mendengar SATU TALIAN TELEFON BIMBIT yang memberikan BANYAK KELEBIHAN kepada para penggunanya?

Jika belum lagi, disini saya ingin menawarkan kepada anda sesuatu yang istimewa.

 

  


 
Sebagai pengguna prabayar TuneTalk, anda akan dilindungi dengan bernilai RM100,000 melalui Insuran kemalangan (P.A) dari Etiqa Takaful. (tertakluk pada terma dan syarat). Wow..!!! dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone kalau apa-apa berlaku, ada telco telefon bimbit yang anda guna nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?

Setiap kali anda topup anda akan mendapat mata ganjaran (point). Mata ganjaran ini TIADA tarikh luput, boleh dikumpulkan dan ditukarkan dengan tiket kapal terbang AirAsia atau handphone secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi. 
Anda bole menginap di Tune Hotel dengan potongan DISKAUN SEBANYAK 30% untuk korporate rate.dimana sahaja Tune Hotel berada di seluruh dunia...
Anda boleh KEKALKAN nombor lama, iaitu nombor telefon bimbit yang anda gunakan sekarang ini untuk dijadikan nombor disimkad TuneTalk. Anda tidak perlu risau untuk kehilangan nombor kesayangan anda itu, asalkan nombor lama itu didaftarkan dengan nama anda.

Anda boleh TOPUP DIMANA-MANA dan juga secara online. Walaupun TuneTalk masih baru berbanding dengan telco yang lain, tetapi kemudahan untuk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka. Anda boleh topup di mana-mana kedai yang ada menjual topup diseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pergi sahaja ke kedai tersebut dan katakan yang anda ingin membeli topup "TuneTalk". Malahan anda boleh topup secara online melalui Maybank2u, CimbClick, dan juga menggunakan kredit kad. Mesin ATM juga ada kemudahan topup Tunetalk ini.

 

 
CABUTAN BERTUAH RM200 setiap bulan untuk 20 orang pemenang. Setiap bulan ToneExcel akan mengadakan cabutan bertuah dimana setiap nombor yang bernasib baik akan memenangi hadiah RM200 tunai yang akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda.

Anda layak MENDAPAT INCOME kepada sesiapa yang anda tawarkan menggunakan talian TuneTalk ini. Setiap kali mereka topup, anda akan dapat komisyen. PASIF INCOME. Malah income ini boleh DIWARISKAN dan DIMAKSUKKAN TERUS ke dalam akaun bank anda setiap 11hb,21hb dan hujung bulan,maknanya anda akan dapat gaji sebanyak 3 KALI SEBULAN..Adakah majikan anda boleh beri gaji banyak kali camtu? dan ianya sudah seperti menjadi SUMBER GAJI KEDUA ANDA. kepada generasi anda yang akan datang. Komisyen ini akan

Dibawah ini saya tunjukkan BUKTI INCOME yang dimasukkan ke dalam akaun. Rasa-rasa cukup tak untung menampung kos kehidupan seharian yang semakin meningkat sekarang. Sehingga ke hari ini, income tersebut SEMAKIN BERTAMBAH semakin bertambah dan saya masih menerimanya setiap 11hb,21hb dan hujung bulan setiap bulan.

REKOD SEKARANG untuk sahabat saya yang dah join biz ini sudah mencecah RM62,0000 pada bulan Sept 2013. Itulah duit pencen bulanan yang beliau sediakan untuk keluarganya pada masa hadapan dan SEMAKIN MENINGKAT SETIAP BULAN.


 

 

MENGAPA PILIH TEAM KAMI ?

Kami ada PLAN MUDAH untuk anda, anda join awal, lebih pendapatan jika anda memperkenalkan kawan-kawan kepada produk dan peluang perniagaan hebat ini.
Sistem Secara Online
Kini anda mampu menarik nafas lega kerana anda mempunyai pilihan untuk melakukan perniagaan ini secara online di Tone Excel Network. Dengan ini secara tidak langsung dapat menjimatkan masa & kos anda! Apa yang anda perlukan hanyalah sebuah komputer/laptop & capaian internet (seperti yang anda telah ada sekarang.)

 

24 Jam Sehari & 7 Hari Seminggu
Kami akan menjamin kestabilan program ini akan tetap diakses pada setiap masa sepanjang 24 jam sehari dan 7 hari seminggu (walaupun ketika itu anda sedang tidur!)

 

Bebas Penipuan
Tanpa penipuan/scam, dan kami tidak akan berbohong.
JANGAN RISAU, kami berikan anda laman web promosi PERCUMA, cuma minta kawan-kawan anda buka laman web anda. Senang kan...? Boleh SMS atau email kepada mereka. Kami bantu dengan system auto-downline yang hebat. Maknanya anda akan dapat limpahan downline dengan cepat dari tajaan upline anda.

 

1 JUTA list email Malaysia PERCUMA untuk anda promosikan website anda secara online, Hanya hantar email dari rumah sahaja, Luangkan masa 30minit sehari hanya di depan PC anda sahaja,

 

 

 

Keterangan Lanjut Sms / CALL

Admin: http://www.wasap.my/60105339160

IDP-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMPANY WEBSITE

www.tonegroup.net

PREVIEW TERKINI

Jemputan Eksklusif ke Taklimat Peluang Perniagaan Tone Excel

Setiap Hari :

 Rabu

Masa - 8.30 Pm

Ahad

Masa - 2.00 Pm

Tempat -

B-1-1 Jalan 3/149/E,
Taman Sri Indah, 
Bangunan Endah Promenade, 
Bandar Baru Sri Petaling, 
57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur


 

BELI ONLINE
 

 

SENARAI AGEN 
Takut nak beli online ?
Dah pernah kena tipu?
Bank in tapi barang tak dapat?

JANGAN BIMBANG !!

Anda boleh dapatkan daripada AGEN berdekatan dengan ANDA !!SELANGOR

Fadzil: 010-5339160


Agen diperlukan SEGERA!!

Shah Alam-
Zainudin
010-7943901


Sungai Besar -
Syahrin
013-4307326

Rawang-
Roziah
017-3876082

Sg. Buluh -
Azrie
013-7597792


Puchong -
Yati
012-6236186


Meru -
Yatimi
017-5149271

Subang Jaya -

Petaling Jaya -


Selayang -

Klang -
Samsul
018-2639465

Banting -
Firdaus
011-15044675
Syazwan
011-15041225

Kuala Selangor -


Port Klang -


Meru -


Sungai Buloh -


Damansara -
JOHOR

Zamri Abu Bakar


Agen diperlukan SEGERA!!

Batu Pahat -
Mazli


Muar -


Pontian -


Johor Bahru -
Faizah


Kota Tinggi -

Pasir Gudang -

Masai -
Miskam

Kulai -
KUALA LUMPUR

Noorhidayah- 011-15054059


Agen diperlukan SEGERA!!

Batu Caves -
Suhaimi


Putrajaya -


Kuala Lumpur-
Akbar Ali
010-5121360

Gombak -
Hairi
019-3090390

Ampang -
Noorhidayah
011-15054059

Sri Petaling -

Wangsa Maju -

Cheras -
Shahrul-
012-2573782SARAWAK

Masa - 013-5643575


Agen diperlukan SEGERA!!

Simunjan-
Masa
013-5643575


Kuching -

Bintulu -
Saratulmazi

Mukah -

Sri Aman -

Serian -

Sibu -
Abdul Bari


Saratok -

Song -
Rahmad
0111-9389799
PAHANG

Tang - 019-8623823


Agen diperlukan SEGERA!!

Pekan -
Mat Piah


Kuantan -
Ismail-
Jerantut -

Temerloh -

Muadzam Shah -

Rompin -

Raub -
Tang
019-8623823

Kuala Lipis -
TERENGGANU

Syafiq - 010-5072990


Agen diperlukan SEGERA!!

Dungun -
Saipul Bahri


Kuala Terengganu -
Faiyumi-

Jerteh -

Kemaman -

Chukai -

Besut -

Setiu -
Syafiq
010-5072990

Kuala Berang -
PENANG

Muhd Yussuff


Agen diperlukan SEGERA!!

Butterworth -
Teh Poey Hong


Bayan Lepas -

Georgetown -

Seberang Jaya -

Balik Pulau -

Kepala Batas -

Bukit Mertajam -

Perai -
MELAKA

Roma Niaga


Agen diperlukan SEGERA!!

Bukit Rambai -
Ab Rashid-


Bukit Baru -

Alor Gajah -

Majid Tanah -

Merlimau -

Sungai Udang -

Jasin -

Tanjung Kling -
SABAH

Rohana 014-8605618


Agen diperlukan SEGERA!!

Wilayah Persekutuan Labuan-
Zaidon
013-8930676


Semporna -
Hermie
011-19572440

Sandakan -

Tawau -
Rosnani-
019-7634823
Fatma-
011-26682191

Ranau -
Zaidon
013-8930676

Beaufort -
Kartinah

Labuan -
Abd Aziz-
012-8183080

Kudat -
Rohana
014-8605618
NEGERI SEMBILAN

Siti Nora - 011-15068267


Agen diperlukan SEGERA!!

Sepang- Sulaiman
Jamaluddin


Seremban -

Rembau -
Siti Nora- 011-15068267

Kuala Pilah -

Port Dickson -

Bahau -

Jelebu -

Jempol -
KELANTAN

Hafez - 010-8088944


Agen diperlukan SEGERA!!

Bachok-
Amir
014-5389480Kota Bharu -
Hafez-
010-8088944

Gua Musang -

Tumpat -

Pasir Mas -

Kuala Krai -

Rantau Panjang -

Bachok -

Pasir Tumboh -
PERAK

Yahiya- 011-35272595


Agen diperlukan SEGERA!!

Ipoh -
Taufik
017-5442155

Kamunting -

Taiping -

Lenggong -

Tapah -

Kuala Kangsar -

Batu Gajah -
Syahrin

Teluk Intan -

Sitiawan -

Selama -

Tasek Klebang -
Ismail
012-5479486

Sungai Siput -

Gerik -
Nor Salida
013-4520158

Pasir Puteh-
Syahrin
017-2560284PERLIS

ALIFF


Agen diperlukan SEGERA!!

Kangar -
Fatin


Arau -

Kuala Perlis -

Simpang Ampat -

Padang Besar -

Kaki Bukit -

Ayer Hitam -
KEDAH

Safwan 010-5212726


Agen diperlukan SEGERA!!

Sungai Petani -
Safwan
010-5212726

Langkawi -

Kulim -
Hafiz
017-5644744

Jitra -

Yan -

Alor Star -

Baling -

Kubang Pasu -

Pendang -

Gurun -

Kuala Nerang -

Padang Serai -
Zul-

Sik -

Changlun -


 
 

AGEN DI PERLUKAN

WhatsApp - Fadzil
010-5339160

PELUANG JANA INCOME LUMAYAN,

Sehingga

RM10,000

Sebulan

 

 

 

 

 
  TONEEXCEL ONLINE NETWORK - KEJAYAAN ANDA MATLAMAT KAMI
 

 Alright Reserverd 2012-2016 - Dimiliki oleh NIAGA MAYA ENTERPRISE (SA0314210-X)