Cara Tukar No Phone Di TuneTalk Selfcare- Buat Duit Dengan Handphone
PEMILIK WEBSITE

 

 

 
   
 

 

 
LOGIN MEMBER

 

 

 

  Username :

  Password  :

 

Lupa Password ?

 Masukkan E-mail Anda

 
 


ANDA DI MANA?




 

 
 



 
 
CARA TUKAR NO PHONE DI TUNE TALK SELFCARE
 
 
Jika anda tidak berpuashati dengan nombor yang anda dapat masa register, anda boleh tukarnya serta merta. Tanpa sebarang caj. Ianya FREE, terhad 48 jam selepas daftar.
 

Namun begitu, jika dah lebih tempoh 48 jam, atau anda telah guna berbulan-bulan lamanya, tapi nak tukar nombor pun boleh. Caj cuma RM 5.00 setiap kali tukar. Bila-bila masa!

Unikkan? Telco lain boleh bagi tak tukar-tukar nombor? TAK ADA. Hanya di ToneExcel. Jadi, anda bebas untuk menukarnya bila-bila masa.

Kesimpulan, JIKA nombor yang anda guna tu dah boring guna, boleh tukar nombor lain. Atau, jika asyik kena ganggu oleh orang lain, along, ex-bf/gf, dll, TUKARLAH, tanpa menukar simcard pun! No siri dan PUK tetap sama.

 

 

Anda kena ke website Tunetalk terlebih dahulu untuk LOGIN -

http://selfcare.my.tunetalk.com

Tip : Jika anda LUPA PASSWORD, just klik FORGET PASSWORD. Isi ni IC dan No.Hp ToneExcel anda. Password akan di hantar ke nombor HP anda serta merta.

 

 
Bila dah masuk menu ini, anda klik menu "My Numbers".

Kemudian anda klik Menu "Change Mobile Number" di menu kiri sekali macam dalam gambar.

Kemudian, isi 4 angka nombor last yang anda mahu. Cth : 016-4022129 <- 2219 ini adalah last.

Lepas itu, anda tekan Menu "Fetch"
 
 
 
 
 
Selepas anda klik Fetch, inilah paparan yang akan keluar. Anda cuma tick nombor yang anda mahukan, kemudian klik SUBMIT.
 
 
 
 
 
Setelah itu, dia akan bawa ke paparan macam ni. Klik Confirm pula.

Perhatikan nombor menu Kiri yang saya petakkan tu. Itu no asal.

Sila lihat gambar seterusnya untuk proses akhir.
 
 

 

 Tadaa! Inilah hasilnya. NOMBOR bertukar serta-merta.

Ada pertanyaan? Sila PM or WhatsApp saya di 010-5339160 jika anda ada masalah. Sedia membantu

 

 

 

 

 

 

Keterangan Lanjut Sms / CALL

 

IDP-

 

 


COMPANY WEBSITE

www.tonegroup.net

PREVIEW TERKINI

Jemputan Eksklusif ke Taklimat Peluang Perniagaan Tone Excel

Setiap Hari :

 Rabu

Masa - 8.30 Pm

Ahad

Masa - 2.00 Pm

Tempat -

B-1-1 Jalan 3/149/E,
Taman Sri Indah, 
Bangunan Endah Promenade, 
Bandar Baru Sri Petaling, 
57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur


 

BELI ONLINE
 

 

SENARAI AGEN



 
Takut nak beli online ?
Dah pernah kena tipu?
Bank in tapi barang tak dapat?

JANGAN BIMBANG !!

Anda boleh dapatkan daripada AGEN berdekatan dengan ANDA !!



SELANGOR

Fadzil: 010-5339160


Agen diperlukan SEGERA!!

Shah Alam-
Zainudin
010-7943901


Sungai Besar -
Syahrin
013-4307326

Rawang-
Roziah
017-3876082

Sg. Buluh -
Azrie
013-7597792


Puchong -
Yati
012-6236186


Meru -
Yatimi
017-5149271

Subang Jaya -

Petaling Jaya -


Selayang -

Klang -
Samsul
018-2639465

Banting -
Firdaus
011-15044675
Syazwan
011-15041225

Kuala Selangor -


Port Klang -


Meru -


Sungai Buloh -


Damansara -




JOHOR

Zamri Abu Bakar


Agen diperlukan SEGERA!!

Batu Pahat -
Mazli


Muar -


Pontian -


Johor Bahru -
Faizah


Kota Tinggi -

Pasir Gudang -

Masai -
Miskam

Kulai -




KUALA LUMPUR

Noorhidayah- 011-15054059


Agen diperlukan SEGERA!!

Batu Caves -
Suhaimi


Putrajaya -


Kuala Lumpur-
Akbar Ali
010-5121360

Gombak -
Hairi
019-3090390

Ampang -
Noorhidayah
011-15054059

Sri Petaling -

Wangsa Maju -

Cheras -
Shahrul-
012-2573782



SARAWAK

Masa - 013-5643575


Agen diperlukan SEGERA!!

Simunjan-
Masa
013-5643575


Kuching -

Bintulu -
Saratulmazi

Mukah -

Sri Aman -

Serian -

Sibu -
Abdul Bari


Saratok -

Song -
Rahmad
0111-9389799




PAHANG

Tang - 019-8623823


Agen diperlukan SEGERA!!

Pekan -
Mat Piah


Kuantan -
Ismail-
Jerantut -

Temerloh -

Muadzam Shah -

Rompin -

Raub -
Tang
019-8623823

Kuala Lipis -




TERENGGANU

Syafiq - 010-5072990


Agen diperlukan SEGERA!!

Dungun -
Saipul Bahri


Kuala Terengganu -
Faiyumi-

Jerteh -

Kemaman -

Chukai -

Besut -

Setiu -
Syafiq
010-5072990

Kuala Berang -




PENANG

Muhd Yussuff


Agen diperlukan SEGERA!!

Butterworth -
Teh Poey Hong


Bayan Lepas -

Georgetown -

Seberang Jaya -

Balik Pulau -

Kepala Batas -

Bukit Mertajam -

Perai -




MELAKA

Roma Niaga


Agen diperlukan SEGERA!!

Bukit Rambai -
Ab Rashid-


Bukit Baru -

Alor Gajah -

Majid Tanah -

Merlimau -

Sungai Udang -

Jasin -

Tanjung Kling -




SABAH

Rohana 014-8605618


Agen diperlukan SEGERA!!

Wilayah Persekutuan Labuan-
Zaidon
013-8930676


Semporna -
Hermie
011-19572440

Sandakan -

Tawau -
Rosnani-
019-7634823
Fatma-
011-26682191

Ranau -
Zaidon
013-8930676

Beaufort -
Kartinah

Labuan -
Abd Aziz-
012-8183080

Kudat -
Rohana
014-8605618




NEGERI SEMBILAN

Siti Nora - 011-15068267


Agen diperlukan SEGERA!!

Sepang- Sulaiman
Jamaluddin


Seremban -

Rembau -
Siti Nora- 011-15068267

Kuala Pilah -

Port Dickson -

Bahau -

Jelebu -

Jempol -




KELANTAN

Hafez - 010-8088944


Agen diperlukan SEGERA!!

Bachok-
Amir
014-5389480



Kota Bharu -
Hafez-
010-8088944

Gua Musang -

Tumpat -

Pasir Mas -

Kuala Krai -

Rantau Panjang -

Bachok -

Pasir Tumboh -




PERAK

Yahiya- 011-35272595


Agen diperlukan SEGERA!!

Ipoh -
Taufik
017-5442155

Kamunting -

Taiping -

Lenggong -

Tapah -

Kuala Kangsar -

Batu Gajah -
Syahrin

Teluk Intan -

Sitiawan -

Selama -

Tasek Klebang -
Ismail
012-5479486

Sungai Siput -

Gerik -
Nor Salida
013-4520158

Pasir Puteh-
Syahrin
017-2560284



PERLIS

ALIFF


Agen diperlukan SEGERA!!

Kangar -
Fatin


Arau -

Kuala Perlis -

Simpang Ampat -

Padang Besar -

Kaki Bukit -

Ayer Hitam -




KEDAH

Safwan 010-5212726


Agen diperlukan SEGERA!!

Sungai Petani -
Safwan
010-5212726

Langkawi -

Kulim -
Hafiz
017-5644744

Jitra -

Yan -

Alor Star -

Baling -

Kubang Pasu -

Pendang -

Gurun -

Kuala Nerang -

Padang Serai -
Zul-

Sik -

Changlun -


 
 

AGEN DI PERLUKAN

WhatsApp - Fadzil
010-5339160

PELUANG JANA INCOME LUMAYAN,

Sehingga

RM10,000

Sebulan

 

 

 

 

 
  TONE EXCEL ONLINE NETWORK - MATLAMAT KAMI KEJAYAAN ANDA
 

Alright Reserverd 2012-2014 - Dimiliki oleh NIAGA MAYA ENTERPRISE (SA0314210-X)